VÄIKE MAJA MARTA TÄNAVAL...

Ühe vana puumaja restaureerimise lugu.
www.martaguesthouse.weebly.com
Restoration of an old 1901 built wooden house.




24 January 2012

VIDEO MADE IN MARTA HOUSE / KUJUNDUS INSPIREERIS MUUSIKAVIDEO TEGIJAID



Kas tuleb mõni koht tuttav ette?
Blogis olnud fotod inspireerisid ja meie maja sooviti üheks pärastlõunaks kasutada, et üks video valmis saaks. Tore, et olid kohad sees, mis alles ootavad tegemist (trepp näiteks) ning mõni juba ka "valmis" sisustatud tuba/esik... :)




3 comments:

Marika said...

Vahel ma vaatan ja imestan ja mõtlen endamisi -
inimesed on nii ilusad ja andekad ja head ja päikselised ja magusad ja suitsused ja põletavad ja loovad ja omamoodi uued, kuid ometi nii õrnad ja arutud ning tihti üksikud. Kukuvad vahel tuhandeks killuks ja keegi neid püüda ei tea (see on üks rida ühest laulust:))

Mõnikord jäävad või siis jäetakse poisid küll ukse taha, aga päris ilma nendeta tüdrukud ilmas ka elada ei saa :)
Igipõline mehe ja naise olemise paradoks.

Paljud ilusad kohtad videos tulid jah tuttavad ette, kuid kas aknaga vannituba või siis hoopis vanniga tuba on ka Villa de Martas? See vanniga kaader on mõnus!

Ilusat ja sooja!

Mai-Liis said...

Ohh Marika! Su kommentaarid on nii tuttavad, justkui minu enda omad.. :) Tore, et on selliseid sarnasusi-erinevusi, mis kõik annavad vahel kokku midagi head..

Samas on tõesti nii palju kummalist, nagu Sa selle laulugagi viitad! Teadsin kohe, mida mõtled!! :)

Saadan Sulle selle laulu blogis. See on tegelikult ääretult kurb, kui keegi peaks "kukkuma" ja ei olegi nägijaid või ei taheta.... Ometi juhtub seda iga päev.

Ometigi lootusrikkalt!!!! Sest midagi muud me ju teha ei saa (?)

Mai-Liis said...

Vannist... Just selline vann tuleb peagi ka Martasse ning JUST SAMUTI aknaga vannituppa! Küll imetillukesse, kuid siiski... Praegu vanni veel ei ole. Blogikandes "Leiud internetist" on üks vannitubadest, mis on täitsa nunnu oma vanni ja meeleoluga. :)

Olen näinud sobivat vanni (tahaks küll vana, aga vist ei saa kuskilt). Jalgu ei ole veel leidnud. Uusi jalgu ei tahaks (eriti mitte selliseid hõbekarva kitšikaid). Mõtlesin vahepeal, et kui vanu kelleltki osta ei saa, siis palun mehel käsitööna puidust valmistada!? :)