VÄIKE MAJA MARTA TÄNAVAL...

Ühe vana puumaja restaureerimise lugu.
www.martaguesthouse.weebly.com
Restoration of an old 1901 built wooden house.




14 November 2011

PARIM ASI

Parim asi

Mis on maailma parim asi? 
Juuni kastepärlendav roos;
leebe lõunatuul, mis ei too vihma;
tõde, mis sõpra ei haava;
nauding, mis ei torma lõppema;
ilu, mis ei kipu ilutsema,
labastamaks oma uhkust;
valgus, mis silmi ei sunni vidusse;
mälestus, mis ei tee haiget;
armastus ikka ja jälle.
Mis on maailma parim asi?
- Midagi nendest, ma arvan. 

Elisabeth Barrett Browning (1806-1861)

2 comments:

Marika said...

Seekord sellised sügavad mõtted! Mis ikkagi on maailma parim asi? :)

„Vanade asjade“ restaureerimine ja uuele elule äratamine on põnev. Oi, kui põnev kohe! Olgu need siis toolid, raamatud, nõud, mõtted või vanad hooned:).
Olen blogi „Väike maja Marta tänaval“ jälginud juba mõnda aega. Olete selle majaga tublid olnud. Aed meeldib, korsten meeldib, pilliroomatid seinas meeldivad, värvid-õlid seintel põrandatel meeldivad jne, jne.
Nagu ma loetust aru olen saanud on enamus asju teinud sinu mees ja seda kõike praktiliselt üksi, peale tööd ja vabast ajast. Milline õnn, et selline restaureerija on omast käest võtta:)

Märkasin ka, et tulevikuplaanidest on kadunud mõnus vintage Bed & Breakfast või hostel koos prantsuse stiilis poekese ja kohvikuga? Kas seda ainult blogis või ka päris elus on tekkinud majakesele uued „väljakutsed“? Mõte oli ju iseenesest nii põnev :). Aga võib-olla on teil uued mõtted maja kasutamisvõimalustest tulevikus veel armsamad ja põnevamad!

Igatahes head koostööd teile majakesega!

Mai-Liis said...

Oi, AITÄH armas Marika nii sooja kommentaari eest! Jagan Sinu mõtteid - eriti meeldis veel idee vanade mõtete uuele elule äratamisest!

Need tuleviku-unistused seoses majaga ei ole kuhugi kadunud! Vaid tekst ja viide sellele kadusid blogist! :)
Samas - miks mitte jagada kujutluspilte ka teistega, eriti veel sarnaselt mõtlevate inimestega? Olen tihti kogenud, et unistamine (ka siis, kui unistus ei realiseeru) on ise kõige mõnusam tegevus ja kui seda mitmekesi teha, eriti võimas!

Tulevikumõtted eemaldasin vist kaalutlusel, et räägin siis, kui juba midagi tehtud.. Võtan nüüd su nõu kuulda ja räägin neist taas julgemalt! :)